За Нас

„Трибула Мото” е утвърден Лидер на българският пазар в продажбата на този тип продукти. Имаме дългогодишен опит в продажбата на този тип МПС в Германия, Чехия, Румъния и Швейцария. Тези продукти са се доказали с качество, надеждност и сигурност на Европейският пазар.
„Трибула Мото” е първият, който представи на българският пазар този тип PTV (персонални транспортни средства). Благодарение на Оригиналноста и здравината на тези продукти Ние успяхме да спечелим доверието на нашите клиенти и те дори ни препоръчват на други интересуващи се хора от този тип продукти.

С развитието и напредъка на времето се появиха 2-3 фирми на Българският пазар, които продават Лоши и Некачествени Ментета на нашите продукти. Качвайки във сайтовете си снимки на Оригиналните продукти, а при доставката на продукта се вижда некачественото изпълнение на Ментето . Дават Гаранция от 3 до 6 месеца и не се предлагат резервни части за тях. И след всичките тези „Хубави Условия” ….разрочарованието остава само и единствено за Клиента!!!

Затова всички изложени професионални снимки на продуктите ни са направени с логото на „Трибула Мото”. Така избягваме някоя „коректна” фирма да използва нашите снимки и имидж на Оригиналните ни продукти!!! Продуктите на Трибула Мото имат 2 години гаранция и след гаранционен сервиз. Предлага само и единствено Резервни части за продуктите на

„Трибула Мото”

Проверете и питайте за Нас!

Усмивките на Нашите клиенти са нашата най-голяма Реклама!!!

Некоректни фирми